Група 2пп

 Дистанційне навчання з 09.03.2021 

Викладач - Кошлякова Олена Михайлівна 

тел.(viber): 0979300056

e-mail: elenamih151259@gmail.com

Дата

Група

Предмет

№ уроку

Тема уроку

Завдання для самоопрацювання

23.03.21

2пп

Харчова безпека

11

Оцінка якості безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, епідемічна безпека. Харчові добавки, які використовують для виготовлення безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, їх класифікація та вплив на організм людини.

опрацювати навчальний матеріал, відповісти на контрольні запитання

https://cutt.ly/SxqqPvo

12

Харчова небезпека  тютюнових виробів. Особливості шкідливого впливу тютюнопаління на організм людини, особливо дітей та підлітків.

опрацювати навчальний матеріал, відповісти на контрольні запитання

https://cutt.ly/8xjILwb

22.03.21

2пп

Товарознавство продовольчих товарів

119

Споживні властивості тютюнових виробів. Особливості виробництва, постачальники.

Тютюнові вироби з жовтого тютюну. Тютюнові вироби з махорки. Пакування і зберігання тютюнових виробів.

опрацювати навчальний матеріал та знайти відповіді на контрольні запитання https://cutt.ly/Nz669DT

 

опрацюйте презентацію «Тютюнові вироби»

https://cutt.ly/ixqdAt6

18.03.21

2пп

Товарознавство продовольчих товарів

118

Пакування, маркування і зберігання вин і коньяку

вдосконалити навчальний матеріал за презентацією https://cutt.ly/wzMDtBI

опрацювати матеріал, знайти відповіді на запитання

https://cutt.ly/CzMDVtk

16.03.21

2пп

Харчова безпека

9

Оцінка якості молока, молокопродуктів, майонезу, морозива, жирів, яєць

https://cutt.ly/Azb5L0Q опрацювати матеріал, відповісти на контрольні питання

 

10

Оцінка якості риби

https://cutt.ly/ezZJzug

опрацювати матеріал, відповісти на контрольні питання

Товарознавство продовольчих товарів

117

Плодово-ягідні вина

https://cutt.ly/bzIzHjv

опрацюйте матеріал, виконайте завдання

15.03.21

2пп

Товарознавство продовольчих товарів

115

Ароматизовані, ігристі, газовані виноградні вина

 

https://cutt.ly/OzUbvgk  

опрацювати матеріал, презентацію

(слайди 17-22, 35-40)

https://cutt.ly/Kzv6mrL

116

Вимоги до якості вина

https://cutt.ly/9znsPYP    

опрацювати матеріал, презентації: https://cutt.ly/oznstWr вимоги до якості

https://cutt.ly/9znsPYP фальсифікація вин

Харчова безпека

8

Оцінка якості м’ясопродуктів

https://cutt.ly/hzbKuX4

опрацювати матеріал, виконати завдання (тест, ситуації), відповісти на контрольні питання

11.03.21

2пп

Товарознавство продовольчих товарів

114

Кріплені та десертні виноградні вина

https://cutt.ly/azbrv9O

Опрацювати презентацію, навчальний матеріал. виконати завдання https://cutt.ly/Kzv6mrL

09.03.21

2пп

Харчова безпека

7

Органолептичні показники якості м’яса. Ознаки псування м’яса

https://cutt.ly/7zw2VB1

опрацювати , знайти відповіді на контрольні запитання

Облік і звітність

21

Документальне оформлення приймання тютюнових виробів за кількістю і якістю. Реалізація товарів

 

https://cutt.ly/bzw9q5l

опрацювати матеріал, знайти відповіді на контрольні запитання

22

Занесення результатів прибуткових та видаткових документів відділу напоїв та тютюнових виробів в товарний звіт. Визначення результатів роботи на кінець звітного періоду та занесення даних у товарний звіт

https://cutt.ly/Qzw9aGq

опрацювати навчальний матеріал, виконати практичне завдання





Дата

Група

Предмет

№ уроку

Тема уроку

Завдання для самоопрацювання

01.03.21

2пп

Товарознавство продовольчих товарів

113

Вина виноградні: класифікація, асортимент. Виноградні столові вина

https://cutt.ly/HlLh37w

 

опрацюйте презентацію https://ppt-online.org/367040

 

Облік і звітність

19

Оформлення звіту в рибному відділі

https://cutt.ly/SlLlGVW

опрацювати теоретичний матеріал, виконати завдання

21.01.21

2пп

Облік і звітність

13

Вивчення реквізитів супровідних документів з надходження та реалізації товарів в молочному відділі. Переоцінка товарів та їх документальне оформлення

https://cutt.ly/TjPcErF  опрацювати навчальний матеріал, відповісти на контрольні запитання

20.01.21

2пп

Облік і звітність

12

Документальне оформлення приймання молока, молокопродуктів, майонезу, морозива, харчових жирів, яєць курячих за кількістю і якістю

Опрацювати навчальний матеріал, відповісти на контрольні запитання https://cutt.ly/njO0lK5

Харчова безпека

2

Оцінка якості товарів рослинного походження

Відеофрагмент онлайн-уроку

https://cutt.ly/FjUOMuF

Онлайн-тест

 

19.01.21

2пп

Харчова безпека

1

Критерії санітарно-гігієнічної якості харчових продуктів

Опрацювати навчальний матеріал, відповісти на контрольні запитання https://cutt.ly/LjO0X2X

Товарознавство продовольчих товарів

107

Слабоалкогольні напої

 

Опрацювати навчальний матеріал https://cutt.ly/pjYPhql

2. Знайти відповіді на контрольні запитання

3. Виконати тест

4. Опрацювати слайди 21- 32 презентації, https://cutt.ly/yjYPn31 виконати завдання (слайди 29-31)

 

Організація та технологія торговельних процесів

26

Організація, правила та порядок приймання напоїв і тютюнових виробів від постачальників та від матеріально-відповідальних осіб. Організація, правила, порядок розміщення на зберігання.

https://cutt.ly/YjYPPoA

 Опрацюйте навчальний матеріал, знайдіть відповіді на контрольні запитання, письмовий варіант одного з них вишліть зручним для вас способом

18.01.21

2пп

Організація та технологія торговельних процесів

25

Правила та особливості продажу риби і риботоварів

 

https://cutt.ly/VjE1Gdu

Опрацюйте навчальний матеріал, дайте відповіді на контрольні запитання

Товарознавство продовольчих товарів

106

Споживні властивості плодових, овочевих соків, мінеральних вод,  газованих безалкогольних напоїв. Виробники та постачальники. Особливості виробництва. Зберігання безалкогольних напоїв. Дефекти безалкогольних напоїв

 

https://cutt.ly/ejE0Bph Опрацювати навчальний матеріал. Знайти відповіді на запитання.

Опрацювати презентацію:

https://cutt.ly/yjE05ek  слайди 1-20. Виконати тести - переплутанки (слайди 14, 19)

 

 

14.01.21

2пп

Облік і звітність

11

Занесення результатів прибуткових і видаткових документів в товарний звіт бакалійного відділу

https://cutt.ly/VjE1Gdu

Опрацюйте навчальний матеріал та виконайте завдання





Дата

Група

Предмет

№ уроку

Тема уроку

Завдання для самоопрацювання

13.11.20

2пп

Товарознавство продовольчих товарів

91

Споживні властивості, характеристика риб родин тріскових,  камбалових, скумбрієвих

опрацювати с. 14-22 зошиту, виконати завдання

https://drive.google.com/file/d/1qMGxogQq3dKbQ42-kYSxtx6VbHHJV1_V/view?usp=sharing

11.11.20

2пп

Товарознавство продовольчих товарів

89

Споживні властивості м’ясних копченостей, особливості виробництва. Органолептична оцінка якості. Сортування, вади і причини їх виникнення.

опрацювати с.36 -38 посібника «М’ясо і м’ясопродукти» (блог, електронні  посібники),

виконати тест,

відповісти на запитання

90

Споживні властивості, характеристика риб родин осетрових, лососевих, оселедцевих

опрацювати с. 7-14 зошиту, виконати завдання

https://drive.google.com/file/d/1qMGxogQq3dKbQ42-kYSxtx6VbHHJV1_V/view?usp=sharing

Організація та технологія торговельних процесів

11

Особливості організації робочого місця продавця кондитерських виробів і меду  в магазинах з прогресивними торговими технологіями

https://drive.google.com/file/d/1cjPZoQs3EU5eZUfFbJpI94XQvWosSBxX/view?usp=sharing

опрацювати матеріал

06.11.20

2пп

Реєстратори розрахункових операцій

11-12

Практична робота 

Робота продавця хліба, хлібобулочних виробів, кондитерських виробів і меду з РРО: проведення розрахунків зі споживачами з РРО в готівковій та/або в безготівковій формі; розрахунок споживачів за дисконтними картками та за ціновими знижками або акціями; оформлення документів при обслуговуванні споживачів в безготівковій формі та готівкою.

https://drive.google.com/file/d/1IHkNTJVIQcKhXy-ftWS59zs0zQ9MQ2qT/view?usp=sharing

 

опрацювати навчальний матеріал, відповісти на контрольні запитання.

Опрацювати відео:

https://www.youtube.com/watch?v=ACepRcdK_uY 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=CS7RI2HwATw

Облік і звітність

10

Вивчення реквізитів прибуткових та видаткових документів в бакалійному відділі

https://drive.google.com/file/d/1rXssHlNzXC-6MoFEfUWT7c_3Ezt5jAQC/view?usp=sharing

опрацювати матеріал, виконати тест

https://drive.google.com/file/d/1Ikk6GGchnmA5X7DHw7NkfztK-s7yesej/view?usp=sharing

вивчити реквізити  документів

 

Товарознавство продовольчих товарів

87

Споживчі властивості м’ясних консервів. Особливості виробництва.

опрацювати с.55-58 посібника «М’ясо і м’ясопродукти»,

виконати тест,

відповісти на запитання

88

Асортимент м'ясних консервів, маркування, вимоги до якості., зберігання.

05.11.20

2пп

Товарознавство продовольчих товарів

85

Напівкопчені ковбаси, копчені  ковбаси, особливості виробництва.

опрацювати с. 48-54 посібника «М’ясо і м’ясопродукти»,

виконати тести,

відповісти на запитання

86

Вимоги до якості ковбас. Зберігання

Організація та технологія торговельних процесів

10

Особливості організації робочого місця продавця хліба, хлібобулочних виробів  в магазинах з прогресивними торговими технологіями

https://drive.google.com/file/d/1-b6B1nWap7G3hGd2GOilCkBXWOQsVZ6N/view?usp=sharing

опрацювати навчальний матеріал

 

04.11.20

2пп

Товарознавство продовольчих товарів

81

Споживчі властивості м’ясних напівфабрикатів. Оцінка якості відповідно до вимог стандарту. Особливості виробництва. Можливі вади та причини їх виникнення.

опрацювати с.59-61 посібника «М’ясо і м’ясопродукти» (сторінка у блозі «Електронні підручники»), виконати завдання

82

Ковбасні вироби: класифікація, сировина, загальні операції виробництва ковбасних виробів

опрацювати с.39-41 посібника «М’ясо і м’ясопродукти», виконати завдання

83

Варені ковбаси та їх різновиди.

опрацювати с.42 - 48 посібника «М’ясо і м’ясопродукти»,

виконати тести,

відповісти на відповіді

84

Сосиски, сардельки, фаршировані ковбаси. Запечені, ліверні та кров'яні ковбаси

 

02.11.20

2пп

Товарознавство продовольчих товарів

79

Органолептична оцінка якості м’яса домашньої птиці, м’яса дичини відповідно до вимог стандарту.

опрацювати с.29-30  посібника «М’ясо і м’ясопродукти» (сторінка у блозі «Електронні підручники»)

80

Холодильна обробка м'яса, птиці і субпродуктів

опрацювати с.31-34 посібника «М’ясо і м’ясопродукти», виконати тест https://docs.google.com/forms/d/16DwNnMKS_A0jh5cgsR1bbyUnuJ21cwszjYfywLOftlU/edit?usp=sharing   

30.10.20

2пп

Товарознавство продовольчих товарів

76

 

Органолептична оцінка якості м'яса відповідно до вимог стандарту.

https://drive.google.com/file/d/1uEAnAijGvOy5mGilqaSUqEeTd426YgCg/view?usp=sharing

 

Опрацювати навчальний матеріал, знайти відповіді на питання, виконати тести

77

Споживні властивості м’ясних субпродуктів, кулінарне призначення. Особливості виробництва. Органолептична оцінка якості відповідно до вимог стандарту. Можливі вади.

78

Споживні властивості м’яса домашньої птиці, м’яса дичини. Сортування м’яса. Виробники та постачальники.

Реєстратори розрахункових операцій

10

Порядок оформлення  і видачі документів при обслуговуванні споживачів з РРО в безготівковій формі із застосуванням РОS-терміналу. Продаж та порядок оформлення товарів у кредит.

https://drive.google.com/file/d/1GTi0wD3Ar3IO8U0wYgpZXhlrClS9JbZo/view?usp=sharing

опрацювати матеріал, знайти відповіді на контрольні питання.

Облік і звітність

9

Документальне оформлення приймання бакалійних товарів за кількістю та якістю. Реалізація, списання, переоцінка товарів та їх документальне оформлення.

https://drive.google.com/file/d/1-MTP7BSg2wgGlIkN7_wUmopol4Jc_heA/view?usp=sharing

29.10.20

2пп

Товарознавство продовольчих товарів

74

 

 

 

 

 

 

 

 

 

75

Споживні властивості м’яса забійних тварин. Класифікація та маркування м'яса забійних тварин. Виробники та постачальники.

 

https://drive.google.com/file/d/1v7rN_xysgyh-5SBO3UUgxl9DwnXBm5l9/view?usp=sharing

Опрацювати навчальний матеріал, відповісти на контрольні  питання, виконати тест.

Таврування м'яса забійних тварин. Сортування м’яса.

Організація та технологія торговельних процесів

9

Організація, правила та порядок приймання хліба, хлібобулочних виробів, кондитерських виробів і меду

https://drive.google.com/file/d/1iaiYzieKevVpd3SQJ2Eil6-2CqGPhZZ4/view?usp=sharing

28.10.20

2пп

Товарознавство продовольчих товарів

70

Кулінарні, кондитерські та хлібопекарські жири.

https://drive.google.com/file/d/1WxAb-0gj1vyMAUcS-eBznzD1_ZqUdvxI/view?usp=sharing

71

72

Практична робота 5

Органолептична оцінка якості  рослинної олії,   маргарину,  тваринних топлених  жирів і кулінарних жирів

 

https://drive.google.com/file/d/1AzGeTVlelBZN3IS8phoeRGitAnyxlof0/view?usp=sharing

с.35, 38-39

73

Класифікація яєць і вимоги до якості

https://drive.google.com/file/d/1zW1k9CFOFCuYuFu-bEqdC89dZOM1fYAh/view?usp=sharing

23.10.20

2пп

Товарознавство продовольчих товарів

67

Коровяче масло:

харчова цінність, виробництво, класифікація і асортимент. Вимоги до якості масла вершкового, дефекти, пакування, маркування, транспортування і зберігання.

https://drive.google.com/file/d/1cCvZSHHTKDfgn9AlTkzaYz18SjPjpdDC/view?usp=sharing

68

Рослинні олії:  способи виробництва, асортимент. Показники якості олій, пакування та зберігання.

 

https://drive.google.com/file/d/1cCvZSHHTKDfgn9AlTkzaYz18SjPjpdDC/view?usp=sharing

69

Тваринні топлені жири. Маргарин.

https://drive.google.com/file/d/1cCvZSHHTKDfgn9AlTkzaYz18SjPjpdDC/view?usp=sharing

Реєстратори розрахункових операцій

9

Робота продавця хлібобулочного відділу. Порядок проведення розрахунків зі споживачами з РРО в готівковій та/або в безготівковій формі  при продажу товарів Обслуговування споживачів по дисконтній картці торговельного підприємства (мережі) та за ціновими знижками або акціями.

 

https://drive.google.com/file/d/1vLgSgcyU_OJRbdE3v21OzP75zqfTYWiZ/view?usp=sharing

Облік і звітність

8

Занесення результатів прибуткових та видаткових документів в товарний звіт. Визначення результатів роботи на кінець звітного періоду.

опрацюйте навчальний матеріал та складіть звіт по хлібобулочному відділу

https://drive.google.com/file/d/1uhD5Ft5r1FiiPNjzXP_FFBBKmne08pLz/view?usp=sharing

22.10.20

2пп

Товарознавство продовольчих товарів

65

Вимоги до якості сирів. дефекти сирів. Пакування, маркування, транспортування і зберігання сирів.

Опрацюйте презентацію попереднього уроку. Виконайте Онлайн тести:

https://nburkovskaa.blogspot.com/p/blog-page_26.html

 

https://nburkovskaa.blogspot.com/p/blog-page_26.html

66

Морозиво. Майонез.

Опрацюйте навчальний матеріал, дайте відповіді на питання та виконайте тести

https://drive.google.com/file/d/1Y-io7LC6SN7Ueoq1ME7sOe21I8Wbjjkd/view?usp=sharing

 

Організація та технологія торговельних процесів

8

Особливості продажу плодоовочевих товарів. Оформлення цінників

опрацюйте навчальний матеріал за посиланням

https://drive.google.com/file/d/1ppJBVlDy-_AmyR4cZRwuCxVgQazW-qdC/view?usp=sharing

 

21.10.20

 

2пп

Товарознавство продовольчих товарів

61

 

 

 

 

 

 

 

Кисломолочні продукти.

 

 

 

 

 

 

 

https://drive.google.com/file/d/1BYjK5JnPD_VqQqwa7MN994pIS_OF1kDV/view?usp=sharing

Опрацюйте навчальний матеріал, знайдіть відповіді на питання, виконайте тест

 

62

 

 

 

 

 

 

63

 

64

Асортимент сирів. Сичугові сири: споживні властивості, класифікація, виробництво. Тверді та напівтверді сичугові сири.

 

М’які сичугові сири.

 

Розсільні, плавлені, безшкоринкові  та кисломолочні сичугові сири  

Опрацюйте навчальний матеріал уроків за презентацією

https://drive.google.com/file/d/1Xu8YIZSH3JdhMm6Wvsvi59N8eyup1Oes/view?usp=sharing

16.10.2020

2пп

Реєстратори розрахункових операцій

7-8

Тема уроку: Робота продавця плодоовочевих товарів з РРО: проведення розрахунків зі споживачами з РРО в готівковій та/або в безготівковій формі; розрахунок споживачів за дисконтними картками та за ціновими знижками або акціями

https://www.youtube.com/watch?v=Ro5XXFYIKLU

 

https://drive.google.com/file/d/1vLgSgcyU_OJRbdE3v21OzP75zqfTYWiZ/view?usp=sharing

Опрацюйте навчальний матеріал, зробіть відповіді на запитання

Товарознавство продовольчих товарів

59

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

60

Споживні властивості молока питного, вершків і фактори їх формування. Виробники та постачальники молока питного. Особливості виробництва. Органолептична оцінка якості відповідно до вимог стандарту. Можливі вади і причини їх виникнення.

 

Молочні консерви.

https://drive.google.com/file/d/1EPzX03WM9X9Bo9HY9OXw00LAnFeVUgwO/view?usp=sharing 

Опрацюйте навчальний матеріал, виконайте тести

Облік і звітність

7

Вивчення реквізитів видаткових та прибуткових документів з приймання та продажу хліба та хлібобулочних виробів

https://drive.google.com/file/d/1Cycnr_vE8YgEQflVwqhlEwGz1bXyGuSN/view?usp=sharing

Опрацюйте навчальний матеріал, зробіть відповіді на запитання

15.10.2020

2пп

Організація та технологія торговельних процесів

7

Правила розміщення плодоовочевих товарів в торговому залі. Принципи викладки

https://drive.google.com/file/d/1oAX4XqXjWusQWZZL6h3M6q-mPim4CXph/view?usp=sharing

Товарознавство продовольчих товарів

57

 

 

 

 

 

58

Споживні властивості прянощів. Органолептична оцінка якості.

 

Споживні властивості приправ, кулінарне призначення. Органолептична оцінка якості.

Виробники і постачальники

https://drive.google.com/file/d/1Ej1h8Z8jbDyjvr1mYyMVXc6FUMP-irh2/view?usp=sharing



1 коментар: