Дистанційне навчання з 09.03.2021
Викладач - Кошлякова Олена Михайлівна
тел.(viber): 0979300056
Дата |
Група |
Предмет |
№ уроку |
Тема уроку |
Завдання для самоопрацювання |
23.03.21 |
2пп |
Харчова безпека |
11 |
Оцінка
якості безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, епідемічна безпека. Харчові
добавки, які використовують для виготовлення безалкогольних та
слабоалкогольних напоїв, їх класифікація та вплив на організм людини. |
опрацювати навчальний матеріал, відповісти на
контрольні запитання |
12 |
Харчова
небезпека тютюнових виробів.
Особливості шкідливого впливу тютюнопаління на організм людини, особливо
дітей та підлітків. |
опрацювати навчальний матеріал, відповісти на
контрольні запитання |
|||
22.03.21 |
2пп |
Товарознавство продовольчих товарів |
119 |
Споживні властивості тютюнових виробів. Особливості
виробництва, постачальники. Тютюнові вироби з жовтого тютюну. Тютюнові вироби з махорки.
Пакування і зберігання тютюнових виробів. |
опрацювати навчальний матеріал та знайти відповіді на
контрольні запитання https://cutt.ly/Nz669DT
опрацюйте презентацію «Тютюнові вироби» |
18.03.21 |
2пп |
Товарознавство продовольчих товарів |
118 |
Пакування, маркування і зберігання вин і коньяку |
вдосконалити навчальний матеріал за презентацією https://cutt.ly/wzMDtBI опрацювати матеріал, знайти відповіді на запитання |
16.03.21 |
2пп |
Харчова безпека |
9 |
Оцінка якості молока, молокопродуктів, майонезу,
морозива, жирів, яєць |
https://cutt.ly/Azb5L0Q опрацювати матеріал, відповісти на контрольні питання |
10 |
Оцінка якості риби |
опрацювати матеріал, відповісти на контрольні питання |
|||
Товарознавство продовольчих товарів |
117 |
Плодово-ягідні вина |
опрацюйте матеріал, виконайте завдання |
||
15.03.21 |
2пп |
Товарознавство продовольчих товарів |
115 |
Ароматизовані, ігристі, газовані виноградні вина
|
опрацювати матеріал, презентацію (слайди 17-22, 35-40) |
116 |
Вимоги до
якості вина |
опрацювати матеріал, презентації: https://cutt.ly/oznstWr вимоги до якості https://cutt.ly/9znsPYP фальсифікація вин |
|||
Харчова безпека |
8 |
Оцінка якості м’ясопродуктів |
опрацювати матеріал, виконати завдання (тест,
ситуації), відповісти на контрольні питання |
||
11.03.21 |
2пп |
Товарознавство продовольчих товарів |
114 |
Кріплені та десертні виноградні вина |
Опрацювати презентацію, навчальний матеріал. виконати
завдання https://cutt.ly/Kzv6mrL |
09.03.21 |
2пп |
Харчова безпека |
7 |
Органолептичні показники якості м’яса. Ознаки псування
м’яса |
опрацювати , знайти відповіді на контрольні запитання |
Облік і звітність |
21 |
Документальне оформлення приймання тютюнових виробів за
кількістю і якістю. Реалізація товарів
|
опрацювати матеріал, знайти відповіді на контрольні
запитання |
||
22 |
Занесення результатів прибуткових та видаткових
документів відділу напоїв та тютюнових виробів в товарний звіт. Визначення
результатів роботи на кінець звітного періоду та занесення даних у товарний
звіт |
опрацювати навчальний матеріал, виконати практичне
завдання |
Дата |
Група |
Предмет |
№ уроку |
Тема уроку |
Завдання для самоопрацювання |
01.03.21 |
2пп |
Товарознавство продовольчих товарів |
113 |
Вина виноградні: класифікація,
асортимент. Виноградні столові вина |
опрацюйте презентацію https://ppt-online.org/367040
|
Облік і звітність |
19 |
Оформлення звіту в рибному
відділі |
опрацювати теоретичний матеріал, виконати завдання |
||
21.01.21 |
2пп |
Облік і звітність |
13 |
Вивчення реквізитів супровідних
документів з надходження та реалізації товарів в молочному відділі. Переоцінка товарів та їх документальне оформлення |
https://cutt.ly/TjPcErF опрацювати навчальний матеріал, відповісти
на контрольні запитання |
20.01.21 |
2пп |
Облік і звітність |
12 |
Документальне оформлення
приймання молока, молокопродуктів, майонезу, морозива, харчових жирів, яєць
курячих за кількістю і якістю |
Опрацювати навчальний
матеріал, відповісти на контрольні запитання https://cutt.ly/njO0lK5 |
Харчова безпека |
2 |
Оцінка якості товарів рослинного походження |
Відеофрагмент онлайн-уроку
|
||
19.01.21 |
2пп |
Харчова безпека |
1 |
Критерії
санітарно-гігієнічної якості харчових продуктів |
Опрацювати навчальний
матеріал, відповісти на контрольні запитання https://cutt.ly/LjO0X2X |
Товарознавство продовольчих товарів |
107 |
Слабоалкогольні
напої
|
Опрацювати навчальний
матеріал https://cutt.ly/pjYPhql 2. Знайти відповіді на
контрольні запитання 3. Виконати тест 4. Опрацювати слайди 21- 32
презентації, https://cutt.ly/yjYPn31 виконати завдання (слайди 29-31)
|
||
Організація та технологія торговельних процесів |
26 |
Організація, правила та порядок приймання
напоїв і тютюнових виробів від постачальників та від
матеріально-відповідальних осіб. Організація, правила, порядок розміщення на
зберігання. |
Опрацюйте
навчальний матеріал, знайдіть відповіді на контрольні запитання, письмовий
варіант одного з них вишліть зручним для вас способом |
||
18.01.21 |
2пп |
Організація та технологія торговельних процесів |
25 |
Правила та особливості продажу риби і риботоварів
|
Опрацюйте навчальний матеріал, дайте відповіді на
контрольні запитання |
Товарознавство продовольчих товарів |
106 |
Споживні властивості плодових, овочевих соків,
мінеральних вод, газованих
безалкогольних напоїв. Виробники та постачальники. Особливості виробництва. Зберігання безалкогольних напоїв. Дефекти
безалкогольних напоїв
|
https://cutt.ly/ejE0Bph
Опрацювати навчальний матеріал. Знайти відповіді на запитання. Опрацювати презентацію: https://cutt.ly/yjE05ek слайди 1-20. Виконати тести - переплутанки
(слайди 14, 19)
|
||
14.01.21 |
2пп |
Облік і звітність |
11 |
Занесення результатів прибуткових і видаткових
документів в товарний звіт бакалійного відділу |
Опрацюйте навчальний матеріал та виконайте завдання |
Дата |
Група |
Предмет |
№ уроку |
Тема уроку |
Завдання для самоопрацювання |
13.11.20 |
2пп |
Товарознавство продовольчих товарів |
91 |
Споживні властивості, характеристика риб родин
тріскових, камбалових, скумбрієвих |
опрацювати с. 14-22 зошиту, виконати завдання https://drive.google.com/file/d/1qMGxogQq3dKbQ42-kYSxtx6VbHHJV1_V/view?usp=sharing |
11.11.20 |
2пп |
Товарознавство продовольчих товарів |
89 |
Споживні властивості м’ясних копченостей, особливості
виробництва. Органолептична оцінка якості. Сортування, вади і причини їх
виникнення. |
опрацювати с.36 -38 посібника «М’ясо і м’ясопродукти» (блог, електронні посібники), виконати тест, відповісти на запитання |
90 |
Споживні властивості, характеристика риб родин
осетрових, лососевих, оселедцевих |
опрацювати с. 7-14 зошиту, виконати завдання https://drive.google.com/file/d/1qMGxogQq3dKbQ42-kYSxtx6VbHHJV1_V/view?usp=sharing |
|||
Організація та технологія торговельних процесів |
11 |
Особливості організації робочого місця продавця кондитерських
виробів і меду в магазинах з
прогресивними торговими технологіями |
https://drive.google.com/file/d/1cjPZoQs3EU5eZUfFbJpI94XQvWosSBxX/view?usp=sharing опрацювати матеріал |
||
06.11.20 |
2пп |
Реєстратори розрахункових операцій |
11-12 |
Практична робота Робота
продавця хліба, хлібобулочних виробів, кондитерських виробів і меду з РРО:
проведення розрахунків зі споживачами з РРО в готівковій та/або в
безготівковій формі; розрахунок споживачів за дисконтними картками та за
ціновими знижками або акціями; оформлення документів при обслуговуванні
споживачів в безготівковій формі та готівкою. |
https://drive.google.com/file/d/1IHkNTJVIQcKhXy-ftWS59zs0zQ9MQ2qT/view?usp=sharing
опрацювати навчальний матеріал, відповісти на
контрольні запитання. Опрацювати відео: https://www.youtube.com/watch?v=ACepRcdK_uY
|
Облік і звітність |
10 |
Вивчення реквізитів прибуткових та видаткових
документів в бакалійному відділі |
https://drive.google.com/file/d/1rXssHlNzXC-6MoFEfUWT7c_3Ezt5jAQC/view?usp=sharing опрацювати матеріал, виконати тест https://drive.google.com/file/d/1Ikk6GGchnmA5X7DHw7NkfztK-s7yesej/view?usp=sharing вивчити реквізити
документів
|
||
Товарознавство продовольчих товарів |
87 |
Споживчі властивості м’ясних консервів. Особливості виробництва. |
опрацювати с.55-58 посібника «М’ясо і м’ясопродукти», виконати тест, відповісти на запитання |
||
88 |
Асортимент м'ясних консервів,
маркування, вимоги до якості., зберігання. |
||||
05.11.20 |
2пп |
Товарознавство продовольчих товарів |
85 |
Напівкопчені ковбаси, копчені
ковбаси, особливості виробництва. |
опрацювати с. 48-54 посібника «М’ясо і м’ясопродукти», виконати тести, відповісти на запитання |
86 |
Вимоги
до якості ковбас. Зберігання |
||||
Організація та технологія торговельних процесів |
10 |
Особливості організації робочого місця продавця хліба,
хлібобулочних виробів в магазинах з
прогресивними торговими технологіями |
https://drive.google.com/file/d/1-b6B1nWap7G3hGd2GOilCkBXWOQsVZ6N/view?usp=sharing опрацювати навчальний матеріал
|
||
04.11.20 |
2пп |
Товарознавство продовольчих товарів |
81 |
Споживчі
властивості м’ясних напівфабрикатів. Оцінка
якості відповідно до вимог стандарту. Особливості виробництва. Можливі вади
та причини їх виникнення. |
опрацювати с.59-61 посібника «М’ясо і м’ясопродукти»
(сторінка у блозі «Електронні підручники»), виконати завдання |
82 |
Ковбасні вироби: класифікація,
сировина, загальні операції виробництва ковбасних виробів |
опрацювати с.39-41 посібника «М’ясо і м’ясопродукти»,
виконати завдання |
|||
83 |
Варені ковбаси та їх різновиди. |
опрацювати с.42 - 48 посібника «М’ясо і м’ясопродукти»,
виконати тести, відповісти на відповіді |
|||
84 |
Сосиски, сардельки,
фаршировані ковбаси. Запечені, ліверні та кров'яні ковбаси
|
||||
02.11.20 |
2пп |
Товарознавство продовольчих товарів |
79 |
Органолептична оцінка якості м’яса домашньої птиці, м’яса дичини відповідно
до вимог стандарту. |
опрацювати с.29-30
посібника «М’ясо і м’ясопродукти» (сторінка у блозі «Електронні
підручники») |
80 |
Холодильна обробка м'яса,
птиці і субпродуктів |
опрацювати с.31-34 посібника «М’ясо і м’ясопродукти»,
виконати тест https://docs.google.com/forms/d/16DwNnMKS_A0jh5cgsR1bbyUnuJ21cwszjYfywLOftlU/edit?usp=sharing |
|||
30.10.20 |
2пп |
Товарознавство продовольчих товарів |
76
|
Органолептична оцінка якості м'яса відповідно до вимог стандарту. |
https://drive.google.com/file/d/1uEAnAijGvOy5mGilqaSUqEeTd426YgCg/view?usp=sharing
Опрацювати навчальний матеріал, знайти відповіді на
питання, виконати тести |
77 |
Споживні властивості м’ясних субпродуктів, кулінарне призначення.
Особливості виробництва. Органолептична оцінка якості відповідно до вимог
стандарту. Можливі вади. |
||||
78 |
Споживні властивості м’яса домашньої
птиці, м’яса дичини. Сортування м’яса. Виробники та постачальники. |
||||
Реєстратори розрахункових операцій |
10 |
Порядок оформлення
і видачі документів при обслуговуванні споживачів з РРО
в безготівковій формі із застосуванням РОS-терміналу. Продаж та порядок
оформлення товарів у кредит. |
https://drive.google.com/file/d/1GTi0wD3Ar3IO8U0wYgpZXhlrClS9JbZo/view?usp=sharing опрацювати матеріал, знайти відповіді на контрольні
питання. |
||
Облік і звітність |
9 |
Документальне оформлення приймання бакалійних товарів
за кількістю та якістю. Реалізація, списання, переоцінка товарів та їх
документальне оформлення. |
https://drive.google.com/file/d/1-MTP7BSg2wgGlIkN7_wUmopol4Jc_heA/view?usp=sharing |
||
29.10.20 |
2пп |
Товарознавство продовольчих товарів |
74
75 |
Споживні властивості м’яса забійних
тварин. Класифікація та маркування м'яса забійних тварин. Виробники та
постачальники.
|
https://drive.google.com/file/d/1v7rN_xysgyh-5SBO3UUgxl9DwnXBm5l9/view?usp=sharing Опрацювати навчальний матеріал, відповісти на
контрольні питання, виконати тест. |
Таврування м'яса забійних тварин. Сортування м’яса. |
|||||
Організація та технологія торговельних процесів |
9 |
Організація,
правила та порядок приймання хліба, хлібобулочних виробів,
кондитерських виробів і меду |
https://drive.google.com/file/d/1iaiYzieKevVpd3SQJ2Eil6-2CqGPhZZ4/view?usp=sharing |
||
28.10.20 |
2пп |
Товарознавство продовольчих товарів |
70 |
Кулінарні, кондитерські та хлібопекарські жири. |
https://drive.google.com/file/d/1WxAb-0gj1vyMAUcS-eBznzD1_ZqUdvxI/view?usp=sharing |
71 72 |
Практична робота 5 Органолептична оцінка якості рослинної олії, маргарину,
тваринних топлених жирів і
кулінарних жирів
|
https://drive.google.com/file/d/1AzGeTVlelBZN3IS8phoeRGitAnyxlof0/view?usp=sharing с.35, 38-39 |
|||
73 |
Класифікація яєць і вимоги до якості |
https://drive.google.com/file/d/1zW1k9CFOFCuYuFu-bEqdC89dZOM1fYAh/view?usp=sharing |
|||
23.10.20 |
2пп |
Товарознавство продовольчих товарів |
67 |
Коровяче масло: харчова цінність, виробництво, класифікація і асортимент. Вимоги до
якості масла вершкового, дефекти, пакування, маркування, транспортування і
зберігання. |
https://drive.google.com/file/d/1cCvZSHHTKDfgn9AlTkzaYz18SjPjpdDC/view?usp=sharing |
68 |
Рослинні олії: способи
виробництва, асортимент. Показники якості олій, пакування та зберігання. |
https://drive.google.com/file/d/1cCvZSHHTKDfgn9AlTkzaYz18SjPjpdDC/view?usp=sharing |
|||
69 |
Тваринні топлені жири. Маргарин. |
https://drive.google.com/file/d/1cCvZSHHTKDfgn9AlTkzaYz18SjPjpdDC/view?usp=sharing |
|||
Реєстратори розрахункових операцій |
9 |
Робота
продавця хлібобулочного відділу. Порядок проведення розрахунків зі
споживачами з РРО в готівковій та/або в безготівковій формі при продажу товарів Обслуговування
споживачів по дисконтній картці торговельного підприємства (мережі) та за
ціновими знижками або акціями.
|
https://drive.google.com/file/d/1vLgSgcyU_OJRbdE3v21OzP75zqfTYWiZ/view?usp=sharing |
||
Облік і звітність |
8 |
Занесення результатів прибуткових та видаткових
документів в товарний звіт. Визначення результатів роботи на кінець звітного
періоду. |
опрацюйте навчальний матеріал та складіть звіт по
хлібобулочному відділу https://drive.google.com/file/d/1uhD5Ft5r1FiiPNjzXP_FFBBKmne08pLz/view?usp=sharing |
||
22.10.20 |
2пп |
Товарознавство продовольчих товарів |
65 |
Вимоги до якості сирів. дефекти сирів. Пакування,
маркування, транспортування і зберігання сирів. |
Опрацюйте презентацію попереднього уроку. Виконайте
Онлайн тести: https://nburkovskaa.blogspot.com/p/blog-page_26.html
|
66 |
Морозиво. Майонез. |
Опрацюйте навчальний матеріал, дайте відповіді на
питання та виконайте тести https://drive.google.com/file/d/1Y-io7LC6SN7Ueoq1ME7sOe21I8Wbjjkd/view?usp=sharing
|
|||
Організація та технологія торговельних процесів |
8 |
Особливості продажу плодоовочевих товарів. Оформлення
цінників |
опрацюйте навчальний матеріал за посиланням https://drive.google.com/file/d/1ppJBVlDy-_AmyR4cZRwuCxVgQazW-qdC/view?usp=sharing
|
||
21.10.20
|
2пп |
Товарознавство продовольчих товарів |
61
|
Кисломолочні продукти.
|
https://drive.google.com/file/d/1BYjK5JnPD_VqQqwa7MN994pIS_OF1kDV/view?usp=sharing Опрацюйте навчальний матеріал, знайдіть відповіді на
питання, виконайте тест
|
62
63
64 |
Асортимент сирів. Сичугові сири: споживні властивості,
класифікація, виробництво. Тверді та напівтверді сичугові сири.
М’які сичугові сири.
Розсільні, плавлені, безшкоринкові та кисломолочні сичугові сири |
Опрацюйте навчальний матеріал уроків за презентацією https://drive.google.com/file/d/1Xu8YIZSH3JdhMm6Wvsvi59N8eyup1Oes/view?usp=sharing |
|||
16.10.2020 |
2пп |
Реєстратори розрахункових операцій |
7-8 |
Тема
уроку: Робота продавця плодоовочевих товарів з РРО:
проведення розрахунків зі споживачами з РРО в готівковій та/або в
безготівковій формі; розрахунок споживачів за дисконтними картками та за
ціновими знижками або акціями |
https://www.youtube.com/watch?v=Ro5XXFYIKLU
https://drive.google.com/file/d/1vLgSgcyU_OJRbdE3v21OzP75zqfTYWiZ/view?usp=sharing Опрацюйте навчальний матеріал, зробіть відповіді на
запитання |
Товарознавство продовольчих товарів |
59
60 |
Споживні властивості молока питного, вершків і фактори їх формування.
Виробники та постачальники молока питного. Особливості виробництва.
Органолептична оцінка якості відповідно до вимог стандарту. Можливі вади і
причини їх виникнення.
Молочні консерви. |
https://drive.google.com/file/d/1EPzX03WM9X9Bo9HY9OXw00LAnFeVUgwO/view?usp=sharing Опрацюйте навчальний матеріал, виконайте тести |
||
Облік і звітність |
7 |
Вивчення реквізитів видаткових та прибуткових документів з приймання та
продажу хліба та хлібобулочних виробів |
https://drive.google.com/file/d/1Cycnr_vE8YgEQflVwqhlEwGz1bXyGuSN/view?usp=sharing Опрацюйте навчальний матеріал, зробіть відповіді на
запитання |
||
15.10.2020 |
2пп |
Організація та технологія торговельних процесів |
7 |
Правила розміщення плодоовочевих товарів в торговому
залі. Принципи викладки |
https://drive.google.com/file/d/1oAX4XqXjWusQWZZL6h3M6q-mPim4CXph/view?usp=sharing |
Товарознавство продовольчих товарів |
57
58 |
Споживні властивості прянощів. Органолептична оцінка
якості.
Споживні властивості приправ, кулінарне призначення.
Органолептична оцінка якості. Виробники і постачальники |
https://drive.google.com/file/d/1Ej1h8Z8jbDyjvr1mYyMVXc6FUMP-irh2/view?usp=sharing |
Дякуємо за дистанційний відеоурок.
ВідповістиВидалити