Дистанційне навчання з 25.10.2021 по 29.11.2021
Викладач - Кошлякова Олена Михайлівна
тел.(viber): 0979300056
Консультації до ДКА
Дата |
Група |
Предмет |
№ уроку |
Зміст консультації |
Завдання для самоопрацювання |
26.10.21 |
2кух |
Устаткування підприємств харчування |
4 |
Загальні правила експлуатації теплового устаткування з
електричним нагріванням |
|
27.10.21 |
2кух |
Устаткування підприємств харчування |
5 |
Технічні вимоги безпеки праці під час роботи
механічного устаткування |
|
02.11.21 |
2кух |
Устаткування підприємств харчування |
6 |
Технічні вимоги безпеки праці під час роботи холодильного
устаткування |
|
03.11.21 |
2кух |
Організація виробництва та обслуговування |
7 |
Організація роботи заготівельних цехів (м’ясо-рибного) |
|
09.11.21 |
2кух |
Організація виробництва та обслуговування |
8 |
Організація роботи холодного цеху |
|
16.11.21 |
2кух |
Організація виробництва та обслуговування |
9 |
Організація роботи борошняного цеху |
|
23.11.21 |
2кух |
Облік, калькуляція і звітність |
10 |
Порядок розрахунку сировини на певну кількість порцій |
Дистанційне навчання з 14.01.2021 по 29.01.2021
Викладач - Кошлякова Олена Михайлівна
тел.(viber): 0979300056
Дата |
Група |
Предмет |
№ уроку |
Тема уроку |
Завдання для самоопрацювання |
29.04.21 |
2 кух |
Фізіологія харчування |
16 |
Режим харчування Тестування Підсумковий урок |
Опрацювати с. 32 підручника Повторити основи раціонального харчування |
27.04.21 |
2 кух |
Фізіологія харчування |
15 |
Обмін речовин та енергії |
Опрацювати с.29-31 , підручник
О.М. Олійник « Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування» Відповісти на контрольні запитання, виконати тест
«Обмін речовин та енергії» . Підготуватися до підсумкового тестування |
26.04.21 |
2 кух |
Фізіологія харчування |
14 |
Харчовий раціон. Cтруктура харчового раціону |
Опрацюйте Харчовий
раціон |
22.04.21 |
2 кух |
Фізіологія харчування |
13 |
Поняття про раціональне харчування. Закони
раціонального харчування. |
Опрацюйте: Презентація «Раціональне
харчування» Виконайте тест «Раціональне харчування» |
20.04.21 |
2 кух |
Фізіологія харчування |
12 |
Поняття про дієтичне харчування, дієтичні продукти,
специфічна дія продуктів та страв |
Опрацюйте: Презентація
«Поняття про дієтичне харчування, дієтичні продукти» Виконайте тест «Дієтичне
харчування» |
19.04.21 |
2 кух |
Фізіологія харчування |
11 |
Фізіологічне значення та гігієнічна оцінка продуктів рослинного
походження |
опрацюйте навчальний матеріал Продукти
рослинного походження
Виконайте тест Фізіологічне значення
продуктів рослинного походження |
15.04.21 |
2 кух |
Фізіологія харчування |
10 |
Фізіологічна характеристика молока і молочних
продуктів, яєць та яйцепродуктів |
опрацюйте навчальний матеріал Фізіологічна
характеристика молока і молочних продуктів, Виконайте ТЕСТ |
13.04.21 |
|
|
9 |
Фізіологічна характеристика м'яса та м'ясопродуктів,
риби та рибопродуктів |
опрацюйте навчальний матеріал «Фізіологічна
характеристика м’яса та м’ясопродуктів, риби та рибопродуктів» |
8 |
Фізіологічне значення мінеральних
речовин для організму людини |
опрацюйте с. 19-21, підручник
О.М. Олійник « Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування» та презентацію «Мінеральні
речовини». Складіть таблицю з колонками: мінеральні речовини,
вміст у продуктах, значення для організму. |
|||
12.04.21 |
2 кух |
Фізіологія харчування |
7 |
Методи збереження вітамінів під час обробки
продуктів. Вітамінізація їжі |
опрацюйте с. 17-18, підручник
О.М. Олійник « Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування»
виконайте тест «Методи збереження
вітамінів» |
Дата |
Група |
Предмет |
№ уроку |
Тема уроку |
Завдання для самоопрацювання |
21.01.21 |
2 кух |
Облік, калькуляція і звітність |
25-26 |
Практична робота №8 . "Складання калькуляції продажних цін на страви,
гарніри тощо" |
опрацювати https://cutt.ly/jjIcfuW повторити с.32-37 зошита |
20.01.21 |
2 кух |
Фізіологія харчуванн |
1
2 |
Предмет і завдання курсу «Фізіологія харчування». Вплив
харчування на стан здоров'я населення. Функції їжі.
Склад і калорійність їжі. Фізіологічне значення для організму людини води |
опрацювати с. 3-4 підручника https://cutt.ly/cjIb98y опрацювати навчальний
матеріал https://cutt.ly/cjIIM8W виконати онлайн-тест
опрацювати с. 6-7, 16 підручника, відповісти на
контрольні запитання |
19.01.20 |
2 кух |
Облік, калькуляція і звітність |
23-24 |
Практична робота №7 . "Складання калькуляції продажних цін на страви,
гарніри тощо" |
опрацювати матеріал практичної роботи на с. 32- 37
зошита та виконати завдання |
14.01.21 |
2 кух |
Облік, калькуляція і звітність |
21-22 |
Практична робота №6. "Розрахунок ціни реалізації на сировину, сум
націнок |
опрацювати матеріал практичної роботи на с. 27- 31
зошита та виконати завдання |
Дата |
Група |
Предмет |
№ уроку |
Тема уроку |
Завдання для самоопрацювання |
12.11.20 |
2 кух |
Облік, калькуляція і звітність |
9 |
Практична робота 3. "Розрахунок сировини на необхідну кількість
порцій" |
https://drive.google.com/file/d/1ETjk3-LiddSuJa5RGNP2J_3pzR3jjBs8/view?usp=sharing опрацювати матеріал практичної роботи та виконати завдання |
05.11.20 |
2 кух |
Облік, калькуляція і звітність |
7 |
Практична робота 2. Перерахунок овочів в залежності від сезону
|
виконати завдання https://drive.google.com/file/d/1YgCcIlYhAkHurODOaWpOR1vaHpuxuiUi/view?usp=sharing |
8 |
Практична робота 3. "Розрахунок сировини на
необхідну кількість порцій" |
опрацювати та виконати завдання с.20-23 посібника https://drive.google.com/file/d/1bFRE8xyKdA5ET1-FBQIy-NOkApIzF33D/view?usp=sharing |
|||
29.10.20 |
2 кух
|
Облік, калькуляція і
звітність |
4-5 |
Практична робота 1. «Ознайомлення із змістом збірника рецептур, збірника
технологічних карток» |
https://drive.google.com/file/d/1bFRE8xyKdA5ET1-FBQIy-NOkApIzF33D/view?usp=sharing опрацювати с. 9-13 https://drive.google.com/file/d/1LLhNQXP392S1l7AIOCirU3lJXnBflKEG/view?usp=sharing виконайте тест, завдання |
6 |
Практична робота 2. Перерахунок овочів в залежності від сезону |
||||
22.10.20 |
2 кух |
Облік, калькуляція і звітність |
2-3 |
Види нормативної документації на продукцію громадського
харчування. Збірник рецептур страв і кулінарних виробів.
Збірник технологічних карток
|
https://drive.google.com/file/d/1qJoQJRksPvMyByJ7J5LhZFR4nzqRaNM3/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1bFRE8xyKdA5ET1-FBQIy-NOkApIzF33D/view?usp=sharing Питання для самоперевірки https://drive.google.com/file/d/1OxqejlGNB6FIQDOyGy0pwHIO4uSmiHC8/view?usp=sharing |
15.10.20 |
2 кух |
Облік, калькуляція і звітність |
1 |
Господарський облік у закладах ресторанного
господарства |
https://drive.google.com/file/d/1P8KKYimOlKK-vIZN1LPQwvSFxNXt64Lo/view?usp=sharing
|
Немає коментарів:
Дописати коментар