Група 2 кух

 Дистанційне навчання з 25.10.2021 по 29.11.2021

Викладач - Кошлякова Олена Михайлівна 

тел.(viber): 0979300056

e-mail: elenamih151259@gmail.com

Консультації до ДКА

Дата

Група

Предмет

№ уроку

Зміст консультації

Завдання для самоопрацювання

26.10.21

2кух

Устаткування підприємств харчування

4

Загальні правила експлуатації теплового устаткування з електричним  нагріванням

https://cutt.ly/6UamGhM

27.10.21

2кух

Устаткування підприємств харчування

5

Технічні вимоги безпеки праці під час роботи механічного устаткування

https://cutt.ly/qUaQEue

02.11.21

2кух

Устаткування підприємств харчування

6

Технічні вимоги безпеки праці під час роботи холодильного устаткування

https://cutt.ly/mUaYyG2



03.11.21

2кух

Організація виробництва та обслуговування

7

Організація роботи заготівельних цехів (м’ясо-рибного)

https://cutt.ly/OUaeYTs

09.11.21

2кух

Організація виробництва та обслуговування

8

Організація роботи холодного цеху

https://cutt.ly/2UarflR

16.11.21

2кух

Організація виробництва та обслуговування

9

Організація роботи борошняного цеху

https://cutt.ly/KUarCOK

23.11.21

2кух

Облік, калькуляція і звітність

10

Порядок розрахунку сировини на певну кількість порцій

https://cutt.ly/zUawtcd


Дистанційне навчання з 14.01.2021 по 29.01.2021

Викладач - Кошлякова Олена Михайлівна 

тел.(viber): 0979300056

e-mail: elenamih151259@gmail.com



Дата

Група

Предмет

№ уроку

Тема уроку

Завдання для самоопрацювання

29.04.21

2 кух

Фізіологія харчування

16

Режим харчування

Тестування         Підсумковий урок


Опрацювати с. 32 підручника

Повторити основи раціонального харчування

27.04.21

2 кух

Фізіологія харчування

15

Обмін речовин та енергії



Опрацювати с.29-31 , підручник О.М. Олійник « Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування»

Відповісти на контрольні запитання, виконати тест «Обмін речовин та енергії» . Підготуватися до підсумкового тестування

26.04.21

2 кух

Фізіологія харчування

14

Харчовий раціон. Cтруктура харчового раціону

Опрацюйте Харчовий раціон

презентація «Структура раціону»

22.04.21

2 кух

Фізіологія харчування

13

Поняття про раціональне харчування. Закони раціонального харчування.

Опрацюйте: Презентація «Раціональне харчування»

Виконайте тест «Раціональне харчування»

20.04.21

2 кух

Фізіологія харчування

12

Поняття про дієтичне харчування, дієтичні продукти, специфічна дія продуктів та страв

Опрацюйте: Презентація «Поняття про дієтичне харчування, дієтичні продукти»

 

Виконайте тест «Дієтичне харчування»

19.04.21

2 кух

Фізіологія харчування

11

Фізіологічне значення та гігієнічна оцінка продуктів рослинного походження

опрацюйте навчальний матеріал Продукти рослинного походження

 

Виконайте тест Фізіологічне значення продуктів рослинного походження

15.04.21

2 кух

Фізіологія харчування

10

Фізіологічна характеристика молока і молочних продуктів, яєць та яйцепродуктів

опрацюйте навчальний матеріал Фізіологічна характеристика молока і молочних продуктів,

яєць та яйцепродуктів

Виконайте ТЕСТ

13.04.21

 

 

9

Фізіологічна характеристика м'яса та м'ясопродуктів, риби та рибопродуктів

опрацюйте навчальний матеріал «Фізіологічна характеристика м’яса та м’ясопродуктів, риби та рибопродуктів»

8

Фізіологічне значення мінеральних речовин для організму людини

опрацюйте с. 19-21, підручник О.М. Олійник « Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування»

та презентацію «Мінеральні речовини». Складіть таблицю з колонками: мінеральні речовини, вміст у продуктах, значення для організму.

12.04.21

2 кух

Фізіологія харчування

7

Методи збереження вітамінів під час обробки продуктів. Вітамінізація їжі

опрацюйте с. 17-18, підручник О.М. Олійник « Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування»

 

виконайте тест «Методи збереження вітамінів»



Дата

Група

Предмет

№ уроку

Тема уроку

Завдання для самоопрацювання

21.01.21

2 кух

Облік,

калькуляція

 і звітність

25-26

Практична робота №8 .

"Складання калькуляції продажних цін на страви, гарніри тощо"

опрацювати https://cutt.ly/jjIcfuW

повторити с.32-37 зошита

https://cutt.ly/1jIxHWU

20.01.21

2 кух

Фізіологія харчуванн

1

 

 

 

 

 

 

2

Предмет і завдання курсу «Фізіологія харчування». Вплив харчування на стан здоров'я населення. Функції їжі.

 

 

Склад і калорійність їжі.

Фізіологічне значення для організму людини води

опрацювати с. 3-4 підручника https://cutt.ly/cjIb98y

опрацювати навчальний  матеріал https://cutt.ly/cjIIM8W

виконати онлайн-тест

https://cutt.ly/EjIIRtz

 

опрацювати с. 6-7, 16 підручника, відповісти на контрольні запитання

https://cutt.ly/djO5GXy

19.01.20

2 кух

Облік,

калькуляція

 і звітність

23-24

Практична робота №7 .

"Складання калькуляції продажних цін на страви, гарніри тощо"

опрацювати матеріал практичної роботи на с. 32- 37 зошита та виконати завдання

https://cutt.ly/1jIxHWU

14.01.21

2 кух

Облік,

калькуляція

 і звітність

21-22

Практична робота №6.

"Розрахунок ціни реалізації на сировину, сум націнок

опрацювати матеріал практичної роботи на с. 27- 31 зошита та виконати завдання

https://cutt.ly/1jIxHWU




Дата

Група

Предмет

№ уроку

Тема уроку

Завдання для самоопрацювання

12.11.20

2 кух

Облік, 

калькуляція

 і звітність

9

Практична робота 3.

"Розрахунок сировини на необхідну кількість порцій"

https://drive.google.com/file/d/1ETjk3-LiddSuJa5RGNP2J_3pzR3jjBs8/view?usp=sharing 

 опрацювати матеріал

 практичної роботи 

та виконати завдання

05.11.20

2 кух

Облік,

калькуляція

 і звітність

7

Практична робота 2.

Перерахунок овочів в залежності від сезону

 

виконати завдання

https://drive.google.com/file/d/1YgCcIlYhAkHurODOaWpOR1vaHpuxuiUi/view?usp=sharing

8

Практична робота 3. "Розрахунок сировини на необхідну кількість порцій"

опрацювати та виконати завдання

с.20-23 посібника

https://drive.google.com/file/d/1bFRE8xyKdA5ET1-FBQIy-NOkApIzF33D/view?usp=sharing

29.10.20

2 кух

 

Облік,

калькуляція   і звітність

4-5

Практична робота 1.

«Ознайомлення із змістом збірника рецептур, збірника технологічних карток»

https://drive.google.com/file/d/1bFRE8xyKdA5ET1-FBQIy-NOkApIzF33D/view?usp=sharing

опрацювати с. 9-13

https://drive.google.com/file/d/1LLhNQXP392S1l7AIOCirU3lJXnBflKEG/view?usp=sharing

виконайте тест, завдання

6

Практична робота 2.

Перерахунок овочів в залежності від сезону

https://www.youtube.com/watch?v=gDSbf-Tg-fc

22.10.20

2 кух

Облік,

калькуляція

 і звітність

2-3

Види нормативної документації на продукцію громадського харчування.

Збірник рецептур страв і кулінарних виробів.

 

 

Збірник технологічних карток

 

https://drive.google.com/file/d/1qJoQJRksPvMyByJ7J5LhZFR4nzqRaNM3/view?usp=sharing

 

 

 

 

https://drive.google.com/file/d/1bFRE8xyKdA5ET1-FBQIy-NOkApIzF33D/view?usp=sharing

Питання для самоперевірки

https://drive.google.com/file/d/1OxqejlGNB6FIQDOyGy0pwHIO4uSmiHC8/view?usp=sharing

15.10.20

2 кух

Облік,

калькуляція

 і звітність

1

Господарський облік у закладах ресторанного господарства

https://drive.google.com/file/d/1P8KKYimOlKK-vIZN1LPQwvSFxNXt64Lo/view?usp=sharing  







Немає коментарів:

Дописати коментар