Складання й обговорення
календарних, поурочно-тематичних планів, змін і доповнень до навчальних планів
і програм, підготовка до проведення державної підсумкової кваліфікаційної атестації
тощо на 2021-2022 навчальний рік
№ з/п |
Найменування
методичного заходу |
Відповідальний |
Відмітка
про виконання |
місяць |
Серпень -
Вересень |
|
|
1 |
Коректування робочих програм і перспективних
планів по предметам |
Члени
ц/комісії |
виконано |
2 |
Розгляд тематики відкритих уроків, написання
методичних розробок, графіків взаємовідвідування уроків |
Голова
ц/ком., члени ц/ком. |
виконано |
3 |
Складання планів роботи лабораторій,
майстерень, кабінетів |
Зав.
кабінетом, лабораторіями, майстернями |
виконано |
4 |
Коректування навчально-плануючій документації
за професією "Кухар" |
Члени ц/ком |
виконано |
5 |
Затвердження робочих програм |
Заступник
директора з НВР |
виконано |
6 |
Затвердження плану циклової комісії на 2021-2022 навчальний рік |
Методист Голова ц/ком. |
виконано |
7 |
Обговорення тематики та терміну проведення
професійного тижня |
члени
циклової комісії |
виконано |
8 |
Заключний етап проходження курсів підвищення
кваліфікації |
Л.
Рогозинська, |
перенесено на
листопад |
9 |
Відкритий урок з предмету «Фізіологія
харчування» на тему: «Поняття
про раціональне харчування. Закони раціонального харчування» (група 30пк) |
О. Кошлякова |
21.09.21 |
10 |
Відкритий урок виробничого навчання на тему
«Приготування рибних напівфабрикатів» |
Н. Бурковська |
16.09.21 |
11 |
Різне |
члени
циклової комісії |
|
місяць |
Жовтень |
|
|
1 |
Відкритий урок виробничого навчання на тему
«Приготування дріжджових виробів: пирогів відкритих, рулету з маком,
кулеб’яки, піци» |
В. Коковенко |
|
2 |
Відкритий урок виробничого навчання на тему
«Приготування солодких страв з яблук: яблука печені, смажені, шарлотка з
яблук» |
С. Твердунова |
|
3 |
Обмін досвідом зі створення цифрового
супроводу уроків професійного навчання Blendspace |
О. Кошлякова |
виконано |
4 |
Розгляд та
затвердження переліків пробних робіт, детальної програми практики для учнів
групи 2 кух |
В. Коковенко С. Твердунова |
виконано |
5 |
Проходження
курсів з підвищення кваліфікації |
Л.
Рогозинська |
перенесено на
листопад |
6 |
Різне |
|
|
місяць |
Листопад |
|
|
1 |
Ознайомлення
з Державним стандартом з професії
5122«Кухар», затвердженого наказом № 210 Міністерства розвитку економіки,
торгівлі та сільського господарства України
від 03.02.2021 року |
члени
циклової комісії |
|
2 |
Навчання в Школі ІТ-компетентності НМЦ ПТО, на
платформах «Всеосвіта», «На урок» та ін. з метою підвищення рівня професійної
компетентності |
члени ц/к |
|
3 |
Обмін досвідом з використання сервісу «Quizlet» для створення дидактичного
матеріалу для
уроків професійного навчання |
Н. Бурковська |
|
4 |
Робота над підготовкою заходів професійного
тижня |
члени
циклової комісії |
|
5 |
Різне |
члени ц/к |
|
місяць |
Грудень |
|
|
1 |
Проведення заходів тижня професії «Кухар» «В чаї я душі не чаю»
та складання звіту про його проведення |
члени
циклової комісії |
|
2 |
Участь в Інтернет-конференціях з метою
підвищення професійної компетентності |
члени ц/к |
|
3 |
Навчання в Школі ІТ-компетентності НМЦ ПТО, на
платформах «Всеосвіта», «На урок» та ін. з метою підвищення рівня професійної
компетентності |
члени
циклової комісії |
|
4 |
Різне |
члени
циклової комісії |
|
місяць |
Січень |
|
|
1 |
Підсумки роботи циклової комісії за І семестр |
члени
циклової комісії |
|
2 |
Обговорення результатів навчальних досягнень
учнів за І семестр |
члени
циклової комісії |
|
3 |
Розгляд тестових завдань для проведення
олімпіади за професіями «Кухар» |
члени
циклової комісії |
|
4 |
Робота над
створенням дидактичного матеріалу для проведення уроків професійного навчання |
члени
циклової комісії |
|
5 |
Різне |
члени
циклової комісії |
|
місяць |
Лютий |
|
|
1 |
Доповідь. Сучасні технології навчання учнів на
уроках виробничого навчання |
Л.
Рогозинська |
|
2 |
Проведення І туру Всеукраїнської олімпіади
серед учнів з професій "Кухар. Підготовка учнів до участі в обласній
олімпіаді. |
викладач О. Кошлякова |
|
3 |
Робота над
створенням дидактичного матеріалу для проведення уроків професійного навчання |
члени циклової
комісії |
|
4 |
Різне |
члени
циклової комісії |
|
місяць |
Березень |
|
|
1 |
Розгляд та затвердження переліків пробних
робіт, детальної програми практики для учнів груп 30пк |
Л.
Рогозинська |
|
2 |
Організація ярмарку кулінарної продукції на
проводах Зими в селищі |
члени
циклової комісії |
|
3 |
Відкритий урок виробничого навчання «Приготування бутербродів» |
Л.
Рогозинська |
|
4 |
Навчання в Школі ІТ-компетентності НМЦ ПТО, на
платформах «Всеосвіта», «На урок» |
члени циклової
комісії |
|
5 |
Участь в
обласних вебінарах, семінарах |
члени циклової
комісії |
|
|
Різне |
члени циклової
комісії |
|
місяць |
Квітень |
|
|
1 |
Підготовка до "Дня відкритих дверей" |
члени
циклової комісії |
|
2 |
Робота над створенням дидактичного матеріалу
для проведення уроків професійного навчання |
члени
циклової комісії |
|
3 |
Доповідь на тему : «Взаємозв'язок теоретичного
і виробничого навчання» |
С. Твердунова |
|
4 |
Навчання в Школі ІТ-компетентності НМЦ ПТО, на
платформах «Всеосвіта», «На урок» та ін. з метою підвищення рівня професійної
компетентності |
члени
циклової комісії |
|
|
Різне |
члени
циклової комісії |
|
місяць |
Травень |
|
|
1 |
Про підготовку до ДКА учнів з професії з професії «Кухар» (група
30пк) |
Викладачі,
майстри |
|
\2 |
Участь в заходах НМЦ ПТО в Сумській області. |
члени
циклової комісії |
|
3 |
Доповідь. Стимулювання інтересів та здібностей
учнів для розвитку креативності на уроках виробничого навчання |
В. Коковенко |
|
4 |
Різне |
члени
циклової комісії |
|
місяць |
Червень |
|
|
1 |
Звіт про роботу циклової комісії у 2021-2022
навчальному році |
Голова ЦК |
|
2 |
Звіт про виконання планів розвитку майстерень,
лабораторій, кабінетів, навчальних планів. |
Зав.
майстернями, лабораторіями, кабінетами. |
|
3 |
Обговорення плану роботи циклової комісії в
наступному навчальному році |
члени
циклової комісії |
|
4 |
Різне |
члени
циклової комісії |
|
Голова циклової
комісії: О.
Кошлякова
Потужна робота
ВідповістиВидалити