Online тести

Технологія приготування їжі                      

Як приготувати борщ? інтерактивне відео Эдпазл              

                   

Приготування борщів                         Пазл Склад основних продуктів для борщу

https://learningapps.org/3920485  субпродукти

https://learningapps.org/4157940  обробка субпродуктів птиці

https://learningapps.org/6565496 напівфабрикати з котлетної маси

https://learningapps.org/4111817 приготування рибних напівфабрикатів

https://learningapps.org/4159547 технологічна схема обробки м’яса

Устаткування підприємств харчування

https://learningapps.org/8661331  м’ясорубки

https://learningapps.org/display?v=p1bjsfkvj20  машини та механізми для обробки овочів

Товарознавство продовольчих товарів

https://docs.google.com/forms/d/16DwNnMKS_A0jh5cgsR1bbyUnuJ21cwszjYfywLOftlU/edit?usp=sharing   холодильна обробка м’яса

Облік і звітність

Тест  «Встановіть послідовність дій при  проведенні інвентаризації»

https://learningapps.org/watch?v=pnk566cmj20

Тест «Інвентаризація товарів»  https://docs.google.com/forms/d/11na3_7bSWb4ZCZ0Z4nccog09LZsGMq-TOdqqjBL-9mc/edit?usp=sharing

тест Основи мікробіології

тест Морфологія мікробів


Немає коментарів:

Дописати коментар