Технологія приготування їжі
Як приготувати борщ? інтерактивне відео Эдпазл
https://learningapps.org/3920485
https://learningapps.org/4157940 обробка субпродуктів птиці
https://learningapps.org/6565496
напівфабрикати з котлетної маси
https://learningapps.org/4111817 приготування рибних напівфабрикатів
https://learningapps.org/4159547
технологічна схема обробки м’яса
Устаткування підприємств харчування
https://learningapps.org/8661331 м’ясорубки
https://learningapps.org/display?v=p1bjsfkvj20 машини та механізми для обробки овочів
Товарознавство продовольчих товарів
https://docs.google.com/forms/d/16DwNnMKS_A0jh5cgsR1bbyUnuJ21cwszjYfywLOftlU/edit?usp=sharing холодильна
обробка м’яса
Облік і звітність
Тест «Встановіть послідовність дій при проведенні інвентаризації»
https://learningapps.org/watch?v=pnk566cmj20
Тест «Інвентаризація товарів» https://docs.google.com/forms/d/11na3_7bSWb4ZCZ0Z4nccog09LZsGMq-TOdqqjBL-9mc/edit?usp=sharing
Немає коментарів:
Дописати коментар