Група 30 пк

Дистанційне навчання з 25.10. по 26.11.2021

Викладач: Кошлякова Олена Михайлівна

телефон (Viber): 097 93 000 56

e-mail: elenamih151259@gmail.com

Дата

Група

Предмет

№ уроку

Зміст консультації

Завдання для самоопрацювання

25.10.21

30пк

Облік, калькуляція і звітність

7

Використання збірника рецептур для розрахунку сировини на необхідну кількість порцій

https://cutt.ly/zUawtcd

01.11.21

30пк

Облік, калькуляція і звітність

8

Розрахунок взаємозаміни сировини

https://www.youtube.com/watch?v=bzPa3pNns-o

08.11.21

30пк

Облік, калькуляція і звітність

9

Розрахунок ціни реалізації на сировину, сум націнок

https://cutt.ly/jjIcfuW

https://cutt.ly/1jIxHWU

15.11.21

30пк

Організація виробництва та обслуговування

10

Організація роботи холодного цеху

https://cutt.ly/2UarflR

22.11.21

30пк

Організація виробництва та обслуговування

11

Організація роботи борошняного цеху

https://cutt.ly/KUarCOK


Дистанційне навчання з 09.03.2021

Викладач: Кошлякова Олена Михайлівна

телефон (Viber): 097 93 000 56

e-mail: elenamih151259@gmail.com

підручник В. С. Доцяк       збірник рецептур    

Дата

Група

Предмет

№ уроку

Тема уроку

Завдання для самоопрацювання

15.04.21

30пк

Факультатив «Кухні народів світу»

40

Сучасні види теплового устаткування

опрацюйте презентацію

слайди 13-31

 

09.04.21

30пк

Факультатив «Кухні народів світу»

39

Сучасні види механічного устаткування

опрацюйте презентацію

08.04.21

30пк

Факультатив «Кухні народів світу»

38

Найбільш популярні страви української кухні

спробуйте приготувати

05.04.21

30пк

Устаткування підприємств харчування

69 -

70

ЛПР №10 «Кип’ятильники, марміти, термостати»

опрацюйте матеріал ЛПР та виконайте завдання

68

Марміти для І і ІІ страв. Марміти настільні, пересувні

опрацювати с. 261-274 підручника Н.П. Саєнко

опрацюйте презентацію «Допоміжне устаткування»

 

02.04.21

 

Облік, калькуляція і звітність

8-9

Практична робота 3.

"Розрахунок сировини на необхідну кількість порцій"

повторити

с.20-23 посібника

 

опрацювати матеріал практичної роботи та виконати завдання

10

Урок контролю, вдосконалення та узагальнення знань з теми «Нормативно-технологічні документи»

виконайте завдання

Факультатив «Кухні народів світу»

37

Особливості української кухні.

Особливості української кухні

 

01.04.21

30пк

Факультатив «Кухні народів світу»

36

Особливості киргизької та таджицької  кухонь. Популярні страви

опрацюйте та оберіть страву для приготування   https://cutt.ly/ix0Mtpo

31.03.21

30пк

Устаткування підприємств харчування

65

Урок контролю та узагальнення знань з теми «Устаткування для смаження їжі»

виконайте онлайн-тест

Тести

66

Водонагрівачі ВЕ-210, НЕ-1А, НЕ-1Б: призначення, будова, правила раціональної та безпечної експлуатації

опрацювати с. 252-256 підручника Н.П. Саєнко

 

67

Кип'ятильники

КБЕ-25-МІ, КБЕ-50-МІ безперервної дії. Правила експлуатації кип'ятильників та технічні вимоги безпеки праці.

опрацювати с. 256-260 підручника Н.П. Саєнко

Оформити таблицю  «Порівняння водонагрівачів і кип’ятильників» (загальне, різне)

29.03.21

30пк

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

99

100

101

102

ЛПР № 10 «Приготування прісного тіста та напівфабрикатів з нього:

локшини, вареників;

чебуреків, пельменів;

галушок»

Опрацюйте матеріал роботи,  виконайте завдання та за вказаним алгоритмом самостійно приготуйте страви. Фото вишліть

https://cutt.ly/OxPlppz

26.03.21

30пк

Облік, калькуляція і звітність

6-7

Практична робота 2.

Перерахунок овочів в залежності від сезону

опрацювати онлайн презентацію

https://cutt.ly/Jxj7cVv

виконати завдання

https://cutt.ly/fxj45I3

Факультатив «Кухні народів світу»

35

Особливості казахської та туркменської кухонь. Популярні страви

опрацюйте та оберіть страву для приготування https://cutt.ly/zxRY3Bb

25.03.21

30пк

Факультатив «Кухні народів світу»

34

Особливості середньоазіатської кухні. Узбецька кухня

опрацювати https://cutt.ly/ixRmV0h

Спробуйте приготувати плов за вказаним рецептом

24.03.21

30пк

Устаткування підприємств харчування

62

Шафи жарові електричні ШЖЕСМ-2К, ШЖЕ-0,85. Загальні правила експлуатації пекарських і жарових шаф.

опрацювати с. 197-202 підручника Н.П. Саєнко

відео https://cutt.ly/VxkiWzx

 

63

64

ЛПР №9 «Вивчення будови, підготовка до роботи сковорід, фритюрниць, шаф для смаження. Набуття експлуатаційних. навичок з дотриманням технічних вимог безпеки праці»

Опрацюйте матеріал роботи та виконайте завдання

https://cutt.ly/ZxkupYR

22.03.21

30пк

Гігієна та санітарія виробництва

27

Урок контролю та узагальнення знань з теми «Основи гігієни та санітарії»

 

повторіть тему та

виконайте онлайн- тести

https://cutt.ly/Iz3LQ4B

https://cutt.ly/jz9hVoY

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

96

97

98

Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього:

локшини, вареників;

чебуреків, пельменів;

галушок

опрацювати с.478 - 483  підручник В. С. Доцяк

презентацію https://cutt.ly/exjMCSd

та виконати завдання

https://cutt.ly/sz39cWQ

18.03.21

30пк

Факультатив «Кухні народів світу»

32

33

Практична робота: Мистецтво карвінгу. Складні форми нарізання овочів, плодів

Опрацюйте матеріал роботи с.76-104 https://cutt.ly/ezvS4KJ

 та практично за вказаним алгоритмом виконайте завдання

17.03.21116717

30пк

Устаткування підприємств харчування

60

 

61

Сковороди електричні

 

 

 

Фритюрниці електричні

опрацювати с. 236-240 підручника Н.П. Саєнко https://cutt.ly/CjIPPBs

 

опрацювати с. 243-245 підручника Н.П. Саєнко

виконайте вправу

https://cutt.ly/GzNlPLM

Гігієна та санітарія виробництва

26

Санітарні правила до реалізації готових виробів

опрацювати с. 117-120 підручника О.М. Олійник https://cutt.ly/AjE9rH5

дати відповіді на контрольні запитання

116.03.21116717/031171

30пк

Устаткування підприємств харчування

58

59

ЛПР №8 «Вивчення будови, підготовка до роботи електричних плит; набуття експлуатаційних навичок з дотриманням технічних вимог безпеки праці»

https://cutt.ly/OzB5Q5J

опрацювати матеріал роботи, виконати завдання

15.03.21

30пк

Гігієна та санітарія виробництва

25

Санітарні правила приготування швидкопсувних страв

опрацювати с. 115-117 підручника О.М. Олійник https://cutt.ly/AjE9rH5

дати відповіді на контрольні запитання

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

95

Види та сорти пшеничного борошна, вимоги до якості. Значення виробів з тіста

Опрацювати с.468-471 підручник В. С. Доцяк

 

https://cutt.ly/uzEvnAG

опрацювати презентацію

Виконайте онлайн-тест

https://cutt.ly/bzEv7c8

 

Устаткування підприємств харчування

57

Загальні правила експлуатації устаткування з газовим нагріванням

опрацювати с. 173-174 підручника Н.П. Саєнко , відповісти на контрольні запитання  на с. 174

 

12.03.21

30пк

Облік,

калькуляція і звітність

5

Практична робота 1.

«Ознайомлення із змістом збірника рецептур, збірника технологічних карток»

повторити https://cutt.ly/czbhCBc опрацювати с. 9-13

https://cutt.ly/9zbh7Ba виконайте тест, завдання

Устаткування підприємств харчування

56

Газові плити

опрацювати с 149-153 підручника https://cutt.ly/CjIPPBs

знайдіть відповіді на запитання https://cutt.ly/yzEkNg9

Факультатив «Кухні народів світу»

31

Особливості тайської кухні

с. 71-80, опрацювати https://cutt.ly/ezvS4KJ

11.03.21

30пк

Організація виробництва та обслуговування

27

Організація роботи роздавальні

опрацювати матеріал, дати відповіді на питання

https://cutt.ly/fzvIOPd

Факультатив «Кухні народів світу»

30

Особливості японської кухні

Опрацювати с.93-94, підручник Островська https://cutt.ly/9zvFrYn           с. 68-71 https://cutt.ly/ezvS4KJ

10.03.21

30пк

Устаткування підприємств харчування

54

Електричні плити, їх призначення, будова, регулювання теплового режиму

опрацювати с. 178-189, Н.П. Саєнко https://cutt.ly/CjIPPBs

Виконати завдання 1 https://cutt.ly/HzlPxMs

55

Правила раціональної та безпечної експлуатації електричних плит

опрацювати с.189-190, Н.П. Саєнко https://cutt.ly/CjIPPBs

Виконати завдання 2

https://cutt.ly/HzlPxMs

Організація виробництва та обслуговування

26

Меблі та обладнання залів, вимоги до розташування

опрацювати с. 527-530,

підручник В. С. Доцяк

Опрацюйте презентацію https://cutt.ly/QzlKzyn

Виконайте завдання https://cutt.ly/8zlKHlg


Дистанційне навчання з14.01.2021 по 29.01.2021

Дата

Група

Предмет

№ уроку

Тема уроку

Завдання для самоопрацювання

22.01.21

30пк

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

81

Значення страв з яєць у харчуванні. Будова та хімічний склад яйця.

Опрацюйте с.346-347 підручника Доцяк

виконайте тест

 

21.01.21

30пк

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

77

78

79

80

ЛПР №5 "Технологія приготування супів:

- суп картопляний

- суп з бобовими

- суп з різних овочів

- суп молочний з крупою"

Виконайте завдання

https://cutt.ly/yjRNywC

Факультатив

«Кухні народів світу»

22

Особливості грузинської кухні. Технологія приготування найбільш популярних страв, виробів.

https://cutt.ly/GjPW7zg

опрацювати навчальний матеріал, виконати завдання

20.01.21

 

 

 

30пк

Організація виробництва та обслуговування

20

Види матеріалів, з яких виготовляють столовий посуд. Характеристика, види, призначення, вимоги до якості фарфорового посуду

опрацювати с.46-52 підручника

https://cutt.ly/vjIOWYP

Устаткування підприємств харчування

44

Способи теплового оброблення. Класифікація теплового устаткування. Поняття про секційно-модульоване обладнання.

опрацювати с. 130-131, 133-137 підручника, відповісти на контрольні запитання, с.136 https://cutt.ly/CjIPPBs

45

Загальні відомості про електричне устаткування. Електронагрівальні елементи: їх види, будова, принцип роботи, застосування

опрацювати с. 175-178 https://cutt.ly/CjIPPBs

виконайте онлайн-тест

https://cutt.ly/ijIF8lc

18.01.21

30пк

Гігієна та санітарія виробництва

19

Миття посуду. Мийні та дезінфікуючі засоби

опрацювати с.95 -101 підручника О. М. Олійник https://cutt.ly/AjE9rH5

Виконати онлайн-тест https://cutt.ly/HjRuEri

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

75

Технологія приготування , відпуск, вимоги до якості молочних супів

Опрацювати презентацію уроку, підготуватися до контролю знань за темою https://cutt.ly/OjE4p8M

76

Урок контролю, узагальнення знань за темою «Приготування супів»

Виконайте онлайн-тестування

https://cutt.ly/8jE4z7p

15.01.21

30пк

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

74

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика молока, вершків, молочних консервів (молоко згущене, сухе), молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання.

опрацювати с.218-220 підручника Доцяк https://cutt.ly/VjE2NnR

Виконати онлайн-тест

https://cutt.ly/6jE225E

 

14.01.21

30пк

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

73

Технологія приготування та відпуск супів з макаронними виробами, галушками, суп локшина домашня, з фрикадельками. Вимоги до якості супів.

 

https://cutt.ly/QjE242J 1.Опрацюйте навчальний матеріал;

2. Дайте відповіді на контрольні запитання;

3. Складіть інструктивно-технологічну картку приготування супу з макаронними виробами

Облік,

калькуляція

 і звітність

1

Господарський облік у закладах ресторанного господарства

https://cutt.ly/ejE25uG

2

Види нормативної документації на продукцію громадського харчування.

Збірник рецептур страв і кулінарних виробів.

 

https://cutt.ly/TjE26Cq

 

 

 

 

Гігієна та санітарія виробництва

18

Санітарні вимоги до обладнання, інвентаря, посуду, тари

опрацювати с.92-95 підручника О. М. Олійник https://cutt.ly/AjE9rH5

Дати відповіді на запитання, с.101

Факультатив

«Кухні народів світу»

21

Найбільш популярні страви італійської кухні

https://cutt.ly/tjE9yPa






Дата

Група

Предмет

№ уроку

Тема уроку

Завдання для самоопрацювання

13.11.20

30пк

Організація виробництва та обслуговування

10

Організація роботи м’ясного цеху. Підбір інструменту, інвентарю, устаткування

опрацювати с.30-31підручника

https://drive.google.com/file/d/1P7hWCP27-kWq0QxvUCSaDZRSANGX-BZs/view?usp=sharing

Устаткування підприємств харчування

30

Фаршмішалка МЗ-8-150, кутер

опрацювати с.79-80 підручника Саєнко.

відео роботи фаршмішалки:

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=L4Q7ZK2iDcU

відео куттера https://www.youtube.com/watch?v=hRdLsmZyn4A

12.11.20

30пк

Факультатив

11

Особливості німецької кухні. Технологія приготування найбільш популярних страв, виробів.

https://uk.declic13.org/4595-national-german-cuisine-what-is-eaten-in-germany.html

 

10.11.20

30пк

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

47

М’ясні субпродукти: види, характеристика, механічна кулінарна обробка

https://drive.google.com/file/d/15NpEjkIg8Hg4VgagDzN0GX6o-n1iGdr3/view?usp=sharing опрацюйте презентацію та підручник Доцяк с.136-139, виконайте тести https://learningapps.org/3920485

https://learningapps.org/4157940

Опрацюйте с.28-35 зошиту та виконайте завдання

https://drive.google.com/file/d/1zdV1ab9ErfagEspN_k066PFpW__TNAv7/view?usp=sharing

48

Напівфабрикати з субпродуктів. Обробка кісток

Організація виробництва та обслуговування

    9

Організація робочого місця кухаря під час обробки риби.

https://drive.google.com/file/d/1ItCo3NiIm77SzxZy2SLepmJcBc_enWbb/view?usp=sharing

опрацюйте матеріал, підготуйте запитання до теми

09.11.20

30пк

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

45

Хімічний склад сільськогосподарської птиці, дичини, класифікація за видом, вгодованістю, термічним станом та обробкою, вимоги до якості.

опрацювати с.141-142 підручника В.С. Доцяк (за посиланням). Підготуйте запитання до теми.

46

Технологічний процес обробки птиці, дичини.

опрацювати с.143-145 підручника В.С. Доцяк (за посиланням)

відео обробки птиці: https://selo-exp.com/kury/kak-razdelat-tushku-kuricy.html#_8212___8

Гігієна та санітарія виробництва

8

Харчові отруєння мікробного походження, їх профілактика: ботулізм, отруєння стафілококом

https://drive.google.com/file/d/1LrdRHN0wYap5r04z107lvMOBInqgH-fy/view?usp=sharing

опрацюйте презентацію

https://drive.google.com/file/d/1LIL9tb1tfryPtnjMxpYWlYpQEjT2o_ID/view?usp=sharing

 

06.11.20

30пк

Устаткування підприємств харчування

28-29

Лабораторно-практична робота № 4 «Вивчення будови, принципу дії машин і механізмів для подрібнення м’яса та формування напівфабрикатів»

опрацювати ЛП Старовойт с 46-55, відповісти на контрольні запитання. З правилами експлуатації машин ознайомтеся за відео:

https://www.youtube.com/watch?v=lhZgTrImlrk відео роботи з м’ясорубками

https://www.youtube.com/watch?v=BxxlkB0RFzE  відео роботи на апарату  для формування котлет

05.11.20

30пк

Факультатив

10

Найбільш популярні страви прибалтійської кухні

Опрацюйте презентацію, спробуйте приготувати та порадувати себе і рідних

https://drive.google.com/file/d/1xJuyb4DNGCOcqtezz6AwYNel0g-1OhX9/view?usp=sharing

03.11.20

 

30пк

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

43

 

Технологія приготування напівфабрикатів з м'ясної котлетної маси.

https://drive.google.com/file/d/1zdV1ab9ErfagEspN_k066PFpW__TNAv7/view?usp=sharing

опрацювати та повторити с. 9-19 зошита та виконати завдання;  підручник с. 133-135

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

44

Обробка поросят, кроликів і м'яса диких тварин.

опрацювати підручник с.135-136. (електронні підручники) Підготувати запитання до теми.

Устаткування підприємств харчування

27

Автомати для приготування пельменів.

опрацювати підручник Н.П. Саєнко,  с. 112-115 (електронні підручники), відповісти на контрольні запитання.

02.11.20

30пк

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

 

41

Кулінарне розбирання і обвалювання свинячої, баранячої та телячої туш. Кулінарне призначення частин

опрацювати с.121-122,

133-135 підручника В.С. Доцяк, виконати завдання зошита с. 9-16

 

 

42

Технологія приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї.

https://drive.google.com/file/d/1zdV1ab9ErfagEspN_k066PFpW__TNAv7/view?usp=sharing

 

виконати завдання зошита

с. 9-16, виконати тест https://learningapps.org/6565496

Гігієна та санітарія виробництва

7

Харчові інфекції

https://drive.google.com/file/d/1rrfnEYUs6wImvgnX_MS5HIz0GztbwZAT/view?usp=sharing

30.10.20

30пк

Організація виробництва та обслуговування

8

Організація роботи рибного цеху. Підбір інструменту, інвентарю, устаткування, посуду.

https://drive.google.com/file/d/1P7hWCP27-kWq0QxvUCSaDZRSANGX-BZs/view?usp=sharing

опрацювати с.28-29

Устаткування підприємств харчування

26

Машина для дозування та формування котлет МФК-2240

https://drive.google.com/file/d/11bitSqVYNyD9s5olNC47RMyLpwEhzPKZ/view?usp=sharing

опрацюйте матеріал, знайдіть відповіді на контрольні запитання

29.10.20

30пк

Факультатив

9

Особливості прибалтійської кухні

https://drive.google.com/file/d/1jYdNd_RzxzwobrBpwLZq6WGsECIK1pZd/view?usp=sharing

опрацюйте с.40-46

27.10.20

30пк

Устаткування підприємств харчування

25

Призначення, будова, принцип дії, правила експлуатації м’ясорубок високої продуктивності

опрацювати с.75-79,

знайти відповіді на запитання та розв’язати кросворд

https://drive.google.com/file/d/1yssgBPAGp_lbK0QWDkOFGiwLgC2B_RTo/view?usp=sharing

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

39-40

Технологічний процес обробки м’яса

Кулінарне розбирання і обвалювання яловичої туші. Кулінарне призначення частин.

с. 114-118, опрацювати, виконати тест https://learningapps.org/4159547

 

 

с. 118-120, опрацювати

https://drive.google.com/file/d/1xldmC4jgo_Rl60A2EdVacc6N_I6vy-2N/view?usp=sharing

22.10.20

30пк

Факультатив

8

Технологія приготування найбільш популярних страв скандинавської кухні

https://picantecooking.com/ua/collections/12-osoblivikh-retseptiv-skandinavskoi-kukhni/

спробуйте приготувати

23.10.20

30пк

Організація виробництва та обслуговуван-ня

7

 

Організація робочих місць в овочевому цеху

https://drive.google.com/file/d/1Xn1QPeC0llAz6MLhvLSmlZZQ78D4T4ml/view?usp=sharing

Устаткування підприємств харчування

24

Призначення, будова, принцип дії, правила експлуатації м’ясорубок невеликої продуктивності

https://drive.google.com/file/d/1ksMZZz56yONMAVbqmcxpYArL57sUSSCf/view?usp=sharing

Виконайте тест

https://learningapps.org/8661331

20.10.20

30 пк

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

37

 

 

Хімічний склад і харчова цінність м'яса. Тканини м'яса.

 

презентація: https://drive.google.com/file/d/1pIY36Ta4YBzfrrTz9xUSaFGcEAKdYMfb/view?usp=sharing

38

Класифікація м'яса за видами тварин, віком, вгодованістю, термічним станом.

опрацюйте підручник  Доцяк, с.108-114 https://drive.google.com/drive/search  

Дайте відповіді: https://drive.google.com/file/d/1mOCY1A2FB7SP263B5mp7t2y96WPu7WbO/view?usp=sharing

Устаткування підприємств харчування

23

Урок контролю та вдосконалення знань  з теми «Машини та механізми для обробки овочів»

Виконайте завдання: https://drive.google.com/file/d/1A3oUNMQ-kNE1ykE_DUORSe3rLR514ijW/view?usp=sharing

Виконайте тест: https://learningapps.org/display?v=p1bjsfkvj20

Повторити призначення, будову, принцип дії, правила експлуатації машин для обробки овочів.

19.10.20

30пк

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

33-36

ЛПР «Механічна кулінарна обробка риби. Технологія приготування рибних напівфабрикатів"

https://www.youtube.com/watch?v=Kdi6HC50ev0

Прогляньте відео, виконайте тест та завдання :

https://learningapps.org/4111817

https://drive.google.com/file/d/1Vmmt9gGQH3dqKjA_4gDeR5UBRZxEl_PS/view?usp=sharing

https://www.youtube.com/watch?v=Kdi6HC50ev0

16.10.20

30пк

Організація виробництва та обслуговува=ння

6

Організація роботи   овочевого цеху

https://drive.google.com/file/d/17_TPdug3axZtCzknsWleezOxQTfaXWE8/view?usp=sharing

Опрацюйте навчальний матеріал, зробіть відповіді на запитання

Устаткування підприємств харчування

22

ЛПР «Вивчення будови, принципу роботи машин для нарізання та протирання овочів»

http://pmltd.com.ua/products/mashina_protirochnaya_mpr350m01_

Опрацюйте навчальний матеріал лабораторного практикуму Л.Я. Старовойт «Устаткування підприємств харчування», с.36-45.; підручник Н.П. Саєнко с. 60-67.

Напишіть заходи раціональної експлуатації устаткування, заходи технічних вимог безпеки праці під час експлуатації

15.10.20

30 пк

Факультатив

7

Особливості скандинавської кухні. Технологія приготування найбільш популярних страв, виробів.

 https://drive.google.com/file/d/1jYdNd_RzxzwobrBpwLZq6WGsECIK1pZd/view?usp=sharing

Опрацюйте с.33-40



Немає коментарів:

Дописати коментар