четвер, 30 січня 2020 р.









Щодня торгово-кулінарний профіль виготовляє та реалізує кулінарну продукцію для учнів ліцею та населення селища.




На засіданні циклової комісії від 03.02.2020 було розглянуто методичну розробку інтегрованого уроку на тему "Приготування млинців"
                 
                 Міністерство освіти і науки України
Департамент  освіти і науки Сумської облдержадміністрації
 ДПТНЗ «Свеський професійний аграрний ліцей»










Розробка інтегрованого уроку
з предмета
«Технологія приготування їжі з основами товарознавства», виробничого навчання з професії «Кухар»
з інтеграцією до іноземної мови
на тему:
«Приготування налисників
 з різними начинками»





Підготували:
О. Кошлякова, викладач професійно-теоретичної підготовки;
Ю. Лузіна, викладач іноземної мови;
Л. Рогозинська,  майстер виробничого навчання





Схвалено цикловою комісією торгово-кулінарного профілю
(Протокол №  3  від 03.02.2020)
..............................................

Урок виробничого навчання в групі 29пк. Майстер Л. Рогозинська. Учні відпрацьовують уміння та навички з приготування страв з січеної м'ясної маси.




29.01 2020 було проведено бінарний урок виробничого і теоретичного навчання за професією "Продавець продовольчих товарів" майстром Н. Бурковською та викладачем О. Кошляковою на тему "Розпізнавання видів, асортименту молочних та яєчних товарів"













Методична проблема навчального закладу:
"Формування компетентного учня через підвищення професійної майстерності педагогів в контексті сучасних освітніх і виробничих технологій"


Методична проблема циклової комісії:
"Підвищення педагогічної майстерності викладачів спеціальних дисциплін
та майстрів виробничого навчання -
ефективний засіб удосконалення навчально-виховного процесу"


Немає коментарів:

Дописати коментар